Åbningstider Find vej +45 97 43 25 00 Brochure Bliv kontaktet
Kampagne

IVECO x METALLICA

VIND BILLETTER TIL METALLICA

metallica

Drømmer du om at opleve Metallica live?
Nu har du chancen for at vinde to billetter til deres
episke koncert den 14. eller 16. juni 2024!

OPLEV METALLICA LIVE I PARKEN!

Er du klar til at rocke? Nu har du muligheden for at opleve Metallica live i Parken! Sæt gang i din headbanging, og deltag i en eller flere af vores konkurrencer for at vinde billetter til årets mest episke koncert. Grib chancen for at mærke den rå kraft af Metallica i en uforglemmelig live-oplevelse.
Skriv dig op nederst på siden, og kom et skridt tættere på Metallica.


Deltag i vores konkurrence på Facebook og vind 2 billetter.

Vores Facebook-konkurrence kan ALLE deltage i. Hop ind på vores Facebook via linket her for at se, hvordan du deltager i konkurrencen.


Køb et IVECO-køretøj og vind 2 billetter. 

Køb et IVECO-køretøj hos IVECO Danmark A/S eller en af vores autoriserede forhandlere i Danmark, og du deltager automatisk i lodtrækningen om 2 billetter til Metallica-koncerten.

Sådan deltager du:


Køb en servicekontrakt til din pre-owned IVECO og vind 2 billetter.

Vidste du, at du kan tegne en servicekontrakt uanset dit IVECO-køretøjs alder?

Sådan deltager du:


* Vilkår & Betingelser for at deltage i konkurrence (ved køb af ny bil):
Konkurrencen løber fra den 9. april til den 30. maj 2024, hvor vinderen findes ved tilfældig lodtrækning. Vinderen vil blive kontaktet direkte via e-mail.
Du skal være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Præmiens værdi er DKK 2.550,00 og kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Købskontrakten skal være underskrevet senest den 30. maj 2024 kl. 23.59.

** Vilkår & Betingelser for at deltage i konkurrencen (ved køb af serviceaftale til din pre-owned IVECO):
Konkurrencen løber fra den 9. april til den 30. maj 2024, hvor vinderen findes ved tilfældig lodtrækning. Vinderen vil modtage direkte besked via e-mail..
Du skal være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Præmiens værdi er DKK 2.550,00 og kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Købskontrakten på serviceaftalen skal være underskrevet senest den 30. maj 2024 kl. 23.59.
For konkurrence vedrørende serviceaftaler skal bilen være købt som et IVECO pre-owned køretøj, konkurrencen inkluderer alle kontrakttyper på pre-owned biler og gælder alle brugte biler købt i 2024.

Serviceaftalen:

Gældende for alle konkurrencer er, at IVECO ikke tager ansvar for eventuelle beskatningsforpligtelser for den individuelle vinder. 

Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Ole Gram

Salgskonsulent

Carsten Lauridsen

Salgschef

Bliv kontaktet