Åbningstider Find vej +45 97 43 25 00 Bliv kontaktet

IVECO S-WAY

- Den holdbare miljøven

IVECO S-WAY er den tunge lastbil, der udgør den perfekte rejseledsager for føreren, den ideelle forretningsløsning for flådeejeren og er en bæredygtig miljøforkæmper.

Den tager førernes arbejdsforhold og komfort til et nyt niveau med det nye førerhus, der er designet med førernes behov for øje, hvilket giver et rummeligt og gennemtænkt miljø fuldt af komfortudstyr og avancerede funktioner i kombination med den nye stemmeassistent IVECO DRIVER PAL.

Lastbilen er et pragteksempel på brændstofeffektivitet og lave samlede ejeromkostninger, hvilket giver flådeejerne fremragende værdi og effektivitet for pengene.

IVECO S-WAY fås naturligvis også med biogas – som optimerer fordelene ved det mest miljøvenlige brændstof for at forbedre luftkvaliteten ved at udlede færre partikler og mindre NO2 samt reducere klimaforandringerne ved at mindske CO2-emissionerne med 95 %, når der anvendes biogas. Og du kan køre rigtigt langt på en enkelt tank – helt op til 1.600 km.

Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Ole Gram

Salgskonsulent

Carsten Lauridsen

Salgschef

Kampagne

IVECO DAILY SPECIAL

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

I vores nyeste kampagne får du lige nu vores limited edition – IVECO Daily Special.
Vi har bevaret dét, som gør IVECO Daily helt speciel og unik. Oplev samme ydeevne og funktioner til en billigere pris.
Fås som Box/Lift, Chassis og kassebil. Gælder kun så længe lager haves.

Kom og mød din solide makker på vejen.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to IVECO Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet