Åbningstider Find vej +45 97 43 25 00 Bliv kontaktet

Salgsafdeling

Ole Winther Autos erhvervsafdeling i Herning er din dedikerede partner, når det kommer til køb og service af IVECO varebiler og lastbiler.

Vi forstår vigtigheden af pålidelighed og effektivitet i erhvervslivet, og derfor stræber vi altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder. Vores team af erfarne folk står klar til at vejlede og rådgive dig gennem valget af køretøjer, der passer perfekt til dine behov.

Vores sortiment af IVECO varebiler og lastbiler er nøje udvalgt for at imødekomme forskellige branchers krav og omfatter modeller med enestående lasteevne, avanceret teknologi og brændstofeffektive motorer. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Ud over salg af IVECO, sørger vores dygtige autoteknikere for vedligeholdelse og reparationer med præcision og omhu.

Besøg vores erhvervsafdeling i Herning, og lad os sammen finde den optimale løsning til din virksomheds transportbehov. Vi er her for at sikre, at din forretning kører problemfrit og effektivt hver dag

Kampagne

IVECO DAILY SPECIAL

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

I vores nyeste kampagne får du lige nu vores limited edition – IVECO Daily Special.
Vi har bevaret dét, som gør IVECO Daily helt speciel og unik. Oplev samme ydeevne og funktioner til en billigere pris.
Fås som Box/Lift, Chassis og kassebil. Gælder kun så længe lager haves.

Kom og mød din solide makker på vejen.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to IVECO Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet